Nieuwe speelterreinen voor Mechelen Zuid

Speelbos

Stad Mechelen realiseerde in samenwerking met Regionaal Landschap Rivierenland het eerste Mechelse speelbos. Dit is meteen het grootste speelbos van Vlaanderen.  Samen met de scouts van Thila Coloma is het nieuwe speelbos Geerdegem officiëel ingespeeld.

Voortaan kunnen alle jonge avonturiers hier naar hartenlust kampen bouwen, de kikkerpoel ontdekken, in bomen klimmen en bosspelen doen.  Sinds 2007 heeft de stad al geïnvesteerd in een dertigtal verschillende speelplekken, verspreid over wijken en dorpen in heel Mechelen.

Ondertussen maakt de stad ook werk om een tweede speelbos aan speelplein Schonenberg in te richten. 

Nieuws uit uw Mechelse wijk

Klik op de kaart voor nieuws uit uw wijk
Muizen Tervuursesteenweg Arsenaal Nekkerspoel Mechelen Zuid Centrum Mechelen Noord Battel Heffen Leest Walem Hombeek

Toen & nu

Ingangspoort Kruidtuin

Meer