Positief Mechelen

PositiefMechelen

Mechelen is er de voorbije twaalf jaar fors op vooruit gegaan. Daar is iedereen het over eens. Die positieve verandering kwam er dankzij een sterke ploeggeest op het stadhuis. Onder leiding van burgemeester Bart Somers is er als een hecht team samengewerkt over de partijgrenzen heen.

Sinds 2000 werken Open Vld, Groen en onafhankelijk schepen Frank Nobels eendrachtig samen in het stadsbestuur. Sinds 2006 vormen ze één fractie. In al die jaren zijn de coalitiepartners gewisseld, maar de spil van het beleid bleef ongewijzigd. Het zou dan ook gek zijn om onze samenwerking, de motor van de heropleving, niet verder te zetten.

Wij zijn trots op Mechelen en op de zaken die we realiseerden. Toch weten we best dat er in onze stad nog vele uitdagingen zijn. Met de steun van de Mechelaars willen we daar onze schouders onderzetten. We hebben nog heel wat plannen om het leven in Mechelen nog aangenamer te maken.

Onze stadslijst Vld-Groen-m+ komt dus niet uit de lucht vallen. Het is de voortzetting van twaalf jaar stadsmanschap. Ditmaal rekenen we via m+ ook op de inbreng van de Mechelaars zelf. Samen met u willen we een positief verhaal schrijven dat van Mechelen een hartverwarmende en vooruitstrevende stad maakt waar alle Mechelaars thuis zijn.

Werk mee aan een positief Mechelen: volg ons via Facebook, neem deel aan het Derde Groot Mechels Referendum of laat ons weten hoe je wil meewerken aan de campagne.

Nieuws uit uw Mechelse wijk

Klik op de kaart voor nieuws uit uw wijk
Muizen Tervuursesteenweg Arsenaal Nekkerspoel Mechelen Zuid Centrum Mechelen Noord Battel Heffen Leest Walem Hombeek

Toen & nu

Ingangspoort Kruidtuin

Meer