Nieuwe VakantieZapper is uit

Ben je nog op zoek naar leuke, ontspannende, interactieve, uitdagende, vermoeiende, creatieve activiteiten voor kinderen van 5 tot 16 jaar tijdens de herfst- of kerstvakantie, zoek dan niet verder. De nieuwe Vakantiezapper is immers uit en staat bol van de activiteiten.

Jonge Maneblussertjes die hun herfst- of kerstvakantie willen inplannen met hun favoriete activiteiten, kunnen een uitgebreide keuze maken in de nieuwe VakantieZapper.  Ouders kunnen hun kinderen tussen de 5 en 16 jaar, inschrijven voor uitdagende sportkampen, creatieve workshops en boeiende tentoonstellingen.    “In de VakantieZapper kunnen de Mechelse kinderen en ouders kennismaken met de ruime waaier aan vrijetijdsactiviteiten die georganiseerd worden door de stad”, aldus schepen van Jeugd Greet Geypen.


 Het programma van de diensten Sport, Jeugd en Musea is terug te vinden in één gids, de VakantieZapper.  De Vakantiezapper is een handige brochure, voor iedereen die op zoek is naar leuke activiteiten in de vakantie.  Het volledige programma kan je consulteren in de Vakantiezapper, die je kan terugvinden bij de Jeugdienst, in het Huis van de Mechelaar, op het stadhuis en in de wijk- en dorpshuizen. 


Ook online is het volledige programma beschikbaar. Meer informatie kan je terugvinden op www.mechelen.be/vakantiezapper.  De inschrijvingen voor de voor deze activiteiten starten op zaterdag 21 september.  Om deel te nemen aan deze activiteiten heb je een grabbelpas nodig. 


Houders van een UITpas genieten van een korting bij bepaalde activiteiten.  De UITpas is bestemd voor personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit.  Het UITtarief wordt bij elke activiteit vermeld.  “We willen niemand uitsluiten, iedereen is welkom.  Alle activiteiten staan ook open voor kinderen met een beperking.  De dienst Sport en Jeugd dienen hier vooraf wel over geïnformeerd te worden, zodat gepaste begeleiding voorzien wordt”, zegt Greet Geypen.


Je kan het aanbod niet alleen online consulteren, je kan ook eenvoudig van thuis uit, via de computer een plaatsje reserveren.  Dit kan allemaal via www.egrabber.be/mechelen.  Kortom, zich deze vakantie vervelen is geen optie.

Nieuws uit uw Mechelse wijk

Klik op de kaart voor nieuws uit uw wijk
Muizen Tervuursesteenweg Arsenaal Nekkerspoel Mechelen Zuid Centrum Mechelen Noord Battel Heffen Leest Walem Hombeek

Toen & nu

Ingangspoort Kruidtuin

Meer