Dag en Nacht van de Jeugdbeweging

Naar jaarlijkse traditie wordt het jeugdbewegingswerk over heel het land gevierd. Ook in Mechelen zal het jonge volkje van zich laten horen.  Op 18 oktober organiseert de Mechelse dienst Jeugd, samen met de werkgroep jeugdwerk van de stedelijke jeugdraad, de ‘Dag en Nacht van de jeugdbeweging’.

Wie vrijdagochtend 18 oktober in zijn jeugduniform op de Grote Markt in Mechelen verschijnt, krijgt er tussen zeven en negen uur een gratis ontbijt en een warm drankje aangeboden. Het belooft een leuke laatste schooldag van de week te worden.  Want naast het ontbijt kunnen de jongeren zich ook uitleven op het springkasteel, een weg banen door een hindernissenparcours en deelnemen aan de ochtendgymnastiek. 


 


’s Middags gaan de festiviteiten tussen 12 en 13:30 uur onverminderd verder op de Grote Markt, waar een megapicknick gehouden wordt. Wie wil kan zijn maag vullen aan de eet- en drankstandjes, om zich nadien te wagen aan verschillende speelactiviteiten. De werkgroep ‘jeugdwerk’ van de jeugdraad zal zowel ’s ochtends als tijdens de middag, het geheel opluisteren met muziek en animatie.


 


Na de schooluren trekken de jongeren naar Club Kamikaze, waar ze tot 20 uur naar optredens kunnen luisteren. Als afsluiter volgt er een spetterende fuif in Perron M, die tot in de vroege uurtjes zal duren.

Nieuws uit uw Mechelse wijk

Klik op de kaart voor nieuws uit uw wijk
Muizen Tervuursesteenweg Arsenaal Nekkerspoel Mechelen Zuid Centrum Mechelen Noord Battel Heffen Leest Walem Hombeek

Toen & nu

Ingangspoort Kruidtuin

Meer