Maanrockrally 2014

In juni dit jaar vindt voor de 18de keer de Maanrockrally in Mechelen plaats. Deze wedstrijd gaat op zoek naar aanstormend muzikaal talent en is het grootste rock en pop free podium uit de regio. Heb jij een band en droom je van studiotijd en een podiumplaats op Maanrock 2015? Schrijf je dan voor 1 maart in voor de Maanrockrally!

Uit alle inschrijvingen selecteert een jury 20 bands op basis van hun demo’s. Tijdens vijf voorrondes treden deze 20 deelnemers op in en om Mechelen. Voor zes onder hen is een plaats in de finale weggelegd. Die wordt eind juni gespeeld in open lucht op een podium op de Dijlefeesten.
Net zoals vorig jaar krijgt de winnaar een jaar begeleiding met studiotijd voor een demo en preproductie in de Motormusic studio’s in Mechelen. Na dat jaar volgt een mooie plaats op de affiche van Maanrock. Zo zal je komende Maanrock PolarJacket, de winnaar van vorig jaar, aan het werk kunnen zien. Naast geldprijzen voor de finalisten, is er ook een prijs van een jongerenjury.
Inschrijven voor de Maanrockrally doe je nog vóór 1 maart via www.vi.be (doorklikken naar beta.vi.be > Kansen voor artiesten). Alle muziekgenres zijn welkom.

Nieuws uit uw Mechelse wijk

Klik op de kaart voor nieuws uit uw wijk
Muizen Tervuursesteenweg Arsenaal Nekkerspoel Mechelen Zuid Centrum Mechelen Noord Battel Heffen Leest Walem Hombeek

Toen & nu

Ingangspoort Kruidtuin

Meer