Hamsteren in Mechelen

Sinds maart zijn er strenge maatregelen van kracht om het coronavirus in te dijken. Door deze maatregelen worden ook handelaars en horecazaken getroffen. Handelaarsorganisatie Mechelen MeeMaken bleef niet bij de pakken zitten en liet een website ontwikkelen om de lokale handelaars en horecazaken te steunen. Deze webshop informeert je hoe je toch online aankopen kan blijven doen bij Mechelse zaken. Tevens kan je er terecht om cadeaubonnen te kopen voor lokale winkels en horecazaken die geen online-shop hebben.

 

 

Naar aanleiding van deze maatregelen, besloot de handelaarsorganisatie Mechelen Meemaken, om afgelopen zaterdag een brainstorm te houden. Op deze manier wilden ze bekijken op welke manier ze de lokale handel & horeca kunnen ondersteunen. Daarom doen zij met de campagne #hamsterendoejeinmechelen een oproep aan de Mechelaar om op een verantwoorde manier, te blijven winkelen bij de lokale handelaars en ook de horeca te blijven steunen.

Het internet is groot. En wereldwijd. Maar dat neemt niet weg dat je ook online in Mechelen kan shoppen. Heel wat Mechelse handelaars hebben ook een webshop die wel 24/7 open is. Daarom hebben we besloten de website www.hamstereninmechelen.be op te richten. Daar hebben we heel wat informatie gebundeld. Je krijgt er een overzicht van alle Mechelse handelszaken met een webshop of je kan er terecht om cadeaubonnen aan te kopen voor bijvoorbeeld winkels of horecazaken die geen webshop hebben.

Zin om de Mechelse handelaars en horeca te steunen? Surf dan nu naar www.hamstereninmechelen.be. Hamster nu al een wijnavondje met je vriendinnen. Shop het vooruitzicht op een zondagse brunch met je oma. Of investeer vandaag in je date night van binnenkort. De website wordt op regelmatige basis aangevuld. Door nu cadeaubonnen aan te kopen kan je lokale restaurants en bars steunen, net nu ze jouw steun zo hard nodig hebben. Op de website dinnergift.be vind je een overzicht van alle deelnemende zaken én kan je meteen ook online cadeaubonnen aankopen.

Nieuws uit uw Mechelse wijk

Klik op de kaart voor nieuws uit uw wijk
Muizen Tervuursesteenweg Arsenaal Nekkerspoel Mechelen Zuid Centrum Mechelen Noord Battel Heffen Leest Walem Hombeek

Toen & nu

Ingangspoort Kruidtuin

Meer